U određenim periodima, kompanije se suočavaju s problemom da njihovi menadžeri nemaju iskustva, vještine ili znanja potrebnog za upravljanje posebnim situacijama – bilo da su to strateške promjene, početak nekog velikog projekta, prevladavanje financijske krize, promjena vlasnika i sl.

U takvim okolnostima jasan je manjak menadžera s punim praktičnim iskustvom: profesionalca koji može „ušetati“ u situaciju, brzo utvrditi što treba učiniti, prirediti plan i provesti ga unutar zadanog vremenskog roka i budžeta. Učinkovito rješenje u ovakvim situacijama je najam privremenog (interim) menadžera – konzultanta s menadžerskim iskustvom, definiranim zadaćama i vremenskim okvirom za njihovo izvršenje. Kompozit može ponuditi visoko kvalificirane, vrlo iskusne, privremene menadžere - slobodnjake, koji će efikasno uvoditi hitne i učinkovite promjene u kompaniju. U nas to nije rutinska zadaća zbog činjenice da lokalno i regionalno tržište rada nije potpuno razvijeno i zato svjesno vrijednosti privremenog menadžment rješenja.

Pročitajte više...

Traži

Tko je online

Imamo 336 gostiju i nema članova online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok