Jedna od velikih pogrešaka u ubrzanom i promjenljivom poslovnom okruženju je pretpostavka da je korporativna kultura tvrtke homogena i otporna.

Razumijevanje i upravljanje promjenom i prilagodba korporativne kulture moćan je način da kompanija zadrži smjer i ostane čvrsto na okupu. Promjene u korporativnom okruženju su diskontinuirane i često nametnute tvrtki ili zadane od top menadžmenta. Osobito kad su na pomolu velike tehnološke inovacije ili previranja na tržištu. Konzultanti Kompozita koriste sofisticirane i precizne alate koji konzultantu i kompaniji osiguravaju kvalitativne i kvantitativne podatke za potpuno razumijevanje kompanije, njenih resursa i načina kako ih uspješno i učinkovito koristiti. Dijagnostički postupak usmjeren je procjeni, definiranju i, ako je potrebno, redefiniranju koncepta poslovnih procesa i strategije razvoja kompanije. Kad kompanija poznaje svoju korporativnu kulturu i njome upravlja, rijetko propušta brzo i učinkovito odgovoriti na tržišne promjene. Kratka analiza korporativne kulture kompanije klijenta dodana je vrijednost u našim projektima traženja top kadrova.

Traži

Tko je online

Imamo 234 gostiju i nema članova online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok