Top menadžment

Postupak aktivnog traženja i konzaltinga koristimo u traženju kadrova za pozicije na razini uprave i visokih izvršnih direktora. To je sofisticirani proces. Cilj je postići konsenzus klijenta i konzultanta u traženju i predlaganju kompetentnih i motiviranih kandidata za pozicije u top menadžmentu. Razumijevanje strategije, korporativne kulture kompanije od ključne je važnosti. Strategijom traženja definiraju se ciljne industrije, kompanije i pojedinci. Kandidate tražimo i izvan granica Hrvatske. Internacionalne zadaće obavljamo samostalno ili kroz poslovnu umreženost.

Potraga za kandidatima prvenstveno je usmjerena na pretraživanje odgovarajućih industrija. Utvrđujemo ciljne kompanije i identificiramo njihove ključne ljude. Dodana vrijednost za klijente jesu prikupljene specifične poslovne informacije. U slijedećoj fazi priređujemo „dugu listu" potencijalnih kandidata koju predstavljamo klijentu. Svaku zadaću traženja karakterizira svježi početak.

Procjena kandidata temelji se na nalazima motivacijskih i kompetencijskih intervjua, simulacijama radnih aktivnosti (Assessment & Developmnet Centre) i temeljitoj psihologijskoj procjeni. Neposredna provjera referenci proširuje naše razumijevanje kandidatovih vještina i iskustava. Provjera obrazovne i profesionalne prošlosti kandidata povećava točnost i objektivnost podataka o karijeri, edukaciji, stručnim kvalitetama i mogućem kažnjavanju.

Kandidatu i klijentu pomažemo u priređivanju menadžerskog ugovora, definiranju paketa nagrađivanja a uzimajući u obzir trenutno stanje na tržištu i konkurentnost, uz čuvanje interesa klijenta i kandidata. Opcija fiksnog honorara osigurava da konzultant u pregovorima savjetuju obje strane, bez sukoba interesa.

Kad uspješni kandidat bude postavljen na novu poziciju, naši konzultanti tijekom nekoliko mjeseci funkcioniraju kao vanjski instruktori (coach) s ciljem osiguravanja uspješne integracije novog profesionalca u kompaniju. Kandidata i klijenta pratimo u redovitim intervalima, radi provjere učinkovitosti u ostvarivanju poslovnih ciljeva.

Više...

Traži

Tko je online

Imamo 329 gostiju i nema članova online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok